top of page

ХМВ УМВС ФЕЄРИЧНО РОЗГРОМЛЮЄ ДЮСШ №1- 13:3

Гіпергольовий матч відбувся вчора на стадіоні ДЮСШ №1, в рамках 20-го туру, чемпіонату Хмельницького з футболу, у Першій лізі між командами ХМВ УМВС (лідером першості) та одним з аутсайдерів ДЮСШ № 1. Юні футболісти ДЮСШ боялися брати на себе гру , тому тотальною перевагою у грі володіли міліціянти, які наколотили аж 13! м*ячів (що доречі стало повторенням найбільшої результативності цього сезону , по 13 м*ячів без відповіді забили у першому колі ДЮСШ - Україна тоді постраждала Червона Зірка , також Атлетик - Ферозіт відзначився чортовою дюжиною у ворота Спорттоварів, що правда Спорттовари спромоглися на гол престижу).

Найбільше до розгрому в цьому матчі приклався Дмитро Михальчук, який забив аж 6 голів. Двічі відзначилися Павло Гринчак та Едуард Щепанський. По одному голу в авторстві Богдана Садовніка , Володимира Соботюка, Анатолія Наскального, та голкіпера ХМВ - Ковальчука, який відзначився з 11-ти метрового.

ХМВ рогонувши гольову феєрію , дозволило і порадуватись дюшовцям, які зуміли забити 3 м*ячі, у першому таймі гол забив Міхалечко, а наприкінці 2-го Лісніченко чудовим ударом зі штрафного поклав м*яча у дев*ятку, третій м*яч у ДЮСШ №1 забив - Слива.

Після переконливої перемоги ХМВ УМВС продовжує впевнено лідирувати у Першій лізі , в гандикапі маючі 44 очки, ДЮСШ залишається на 10-й сходинці маючи 10 очок, проте завтра може опуститись на передостаннє 11-е місце, якщо Червона зірка хоча б зіграє в нічию проти аутсайдера Спорттоварів.

bottom of page