top of page

ЗАВТРА СТАРТУЄ НОВИЙ СЕЗОН В ЕКСТРА ЛІЗІ ( УРАГАН VS СПОРТЛІДЕР+ )

Ураган (Івано-Франківськ) – Спортлідер+ (Хмельницький)

Дата і час проведення матчу: субота, 05.09.2015, 14.00. Місце проведення: м. Івано-Франківськ, Коледж фізичного виховання

Арбітри матчу: Леонід Жиронкін (Київ), Богдан Кіндій (Розділ). Спостерігач арбітражу: Олег Соболевський (Радомишль)

Центральний матч туру паралельно закриє його програму. В Івано-Франківську зійдуться між собою команди, які подарували нам одну з найдраматичніших серій плей-офф минулого сезону. Доля звела ці колективи у півфіналі. Після двох перемог у Хмельницькому "Спортлідер+" їхав до Івано-Франківська з простим завданням – виграти один матч з двох. Але "Ураган" продемонстрував, що у молодої команди з характером усе впорядку, дві перемоги – і серія продовжується. У п'ятому матчі все вирішила серія пенальті, у якій вдалішими виявились господарі.

"Ураган" продовжив традицію минулого року, комплектуючи команду виключно власними вихованцями (благо, клубна ДЮСШ працює чудово). Лише замість Колтка "у ворота" був запрошений Ігор Байдак, який чудово показав себе в "Лукасі". Міжсезоння довело, що новачки добре влились в склад, гра команди все така ж швидка і комбінаційна.

"Спортлідер+", мабуть, ще ніколи не переживав таке "активне" міжсезоння. Команду очолив екс-тренер "ЛТК" Роман Ковальчик, який запросив до Хмельницького цілу групу виконавців. Передусім, це голкіпер Ілля Бакінський, який вже встиг зіграти кілька матчів у "молодіжці", а також Андрій Лисенко. Плідно попрацювавши на зборах, команда зіграла ряд товариських турнірів, де новий тренер отримав достатньо інформації для роздумів. Та головне – "Спортлідер+" у минулому сезоні підняв планку на такий рівень, нижче якого команда вже не має право опускатись. Це і буде головним мотиватором на сезон...

Минулого сезону сліпе жеребкування також звело "Ураган" та "Спортлідер+" в першому турі, і тоді гості на майданчику Коледжу фізичного виховання виявились сильнішими, 1:4.

іНФОРМАЦІЯ З САЙТУ - http://uragan.if.ua/

bottom of page