top of page

СКАНДАЛ! "СПОРТЛІДЕР-3-ПОДІЛЛЯ" ЗАМІСТЬ ЧЕМПІОНСТВА ОТРИМУЄ ПОНИЖЕННЯ В КЛАСІ

Що ж чутки ходили 2-3 тижні , і це все таки сталося, сьогодні на КДК Хмельницької міської Федерації Футболу було прийняте не просте та досить сенсаційне рішення команда "Спортлідер-3-Поділля", яка вже того тижня відсвяткувала дострокове чемпіонство, була позбавлена майже всіх очок, приводом став протест команди "Ротор" щодо гравця Спортлідера - Анатолія Шляхового (капітана команди) , який зіграв сезон будучи незаявленим в команді. керуючись кодексом, комітет прийняв рішення зарахувати команді «Спортлідер-3-Поділля» технічні поразки у всіх матчах, де грав футболіст. Таким чином у команди залишилося всього одне очко, яке вона здобула в матчі проти «Ветерану».

Звісно ця ситуація на радість командам які знаходились нижче , тепер "Ветеран" та "Університет - Молокія" поборяться в останніх турах за чемпіонство. Щодо Спортлідера то їм вже не вибратись з останього місця, і по правилах вони вилітають до Першої ліги.

Наразі очікуємо що напишуть про цю ситуацію на сайті Спортлідер

А поки що до вашої уваги , ось що про це написав Максим Фарина на сайті - http://vsim.ua/

"Минулорічний чемпіон не зможе завоювати титул знову. Хоча й вже встиг відсвяткувати перемогу за два тури до завершення чемпіонату. Як виявилося, граючий тренер «Спортлідер-3-Поділля» Анатолій Шляховий не був внесений у заявку команди.В 20-ому турі чемпіонату Хмельницького з футболу «Спортлідер-3-Поділля» впевнено переміг «Ротор» із рахунком 7:2. За два тури до завершення змагань команда стала недосяжною для переслідувачів. Та не все, як виявилося, вирішується на полі.Представники «Ротора», який у поточному сезоні веде боротьбу за виживання, подали протест на команду «лідерів». Їм стало відомо, що за діючого чемпіона увесь чемпіонат грав незаявлений гравець. Анатолій Шляховий, який є граючим тренером команди, не був включений до заявки. Контрольно-дисциплінарний комітет підтвердив це і, керуючись кодексом, прийняв рішення зарахувати команді «Спортлідер-3-Поділля» технічні поразки у всіх матчах, де грав футболіст. Таким чином у команди залишилося всього одне очко, яке вона здобула в матчі проти «Ветерану».Гонка за чемпіонство продовжується. На титул претендуватимуть відразу три команди, які йшли вслід за поки що чемпіоном, який із першого місця скотився відразу на останнє."Спортлідер-3-Поділля" не згідне із таким рішенням і подаватиме апеляцію. Чи дасть це для команди якийсь позитивний результат?"

bottom of page