top of page

V Khmelnyskomu moje z`yavitys` she odnyn chempionat z futsalu

У Хмельницькому може з'явитися ще один чемпіонат міста з футзалу

25 вересня 2015 року (п'ятниця) о 17:30 в Управлінні молоді та спорту Хмельницької міської ради відбудеться нарада представників команд, щодо проведення Чемпіонату міста з футзалу. Контактна особа Кузнецов М.С. 0673567575

Минулий сезон в місті провела АМФХО (Асоціація Міні-футболу (футзалу) Хмельницької області) під брендом Премім- ліги, де прийняло участь 63 команди у 4-х дивізіонах. Проте, всі ми знаємо, що в нашому місті було набагато більше команд, із-за високих внесків багато команд відмовились приймати участь в чемпіонаті, багато команд розсипались , багато з гравців поповнили інші команди, деякі з команд пішли шляхом злиття 2-х в один. Враховуючи все це, можна відокремити позитивні та негативні моменти : з позитиву Преміум ліга стала більш бізнесовим проектом, багато команд стали більш потужнішими в ігровому плані, проте є і негативна сторона багато любителів футзалу (можливо не високого рівня) були вимушені сидіти в запасі та дуже рідко виходили на майданчик, а ціла низка гравців не приймала участь, особливо негативна тенденція спостерігалась серед молоді 16-23 -х років , багато з них студенти, тому так як розумієте не завжди фінансово незалежні, а оскільки в більшості команд скидувались на внесок, тому більшості випадків грали ті, хто зробив внесок. Очікується, що міська федерація зможе організувати чемпіонат з футзалу, де внески будуть платоспроможні.

На засіданні будуть розглядатись питання про конкретний формат, місце проведення матчів та час початку чемпіонату. Організатори запрошують долучитися до їх числа і взяти участь у міських фут зальних баталіях. Перше зібрання представників команд відбудеться в в приміщенні міського спорткомітету, що біля майдану Незалежності, в п’ятницю, 25 вересня. Початок – 17:30.

Контактна особа Хмельницької міської федерації футболу – Микола Семеноич Кузнєцов – 067-356-75-75.

bottom of page