top of page

FUTSAL V KHMELNYTSKOMU NOVIY SEZON + VIDEO

Сьогодні в п*ятницю 25-го вересня пройшло засідання Хмельницької міської федерації футболу, де обговорювались питання проведення Кубку Хмельницького з футболу та проведення чемпіонату (першості) Хмельницького з футзалу .

1). Було вирішено провести Кубок з футболу, кількість учасників буде уточнюватись у найближчі дні (проте наразі попередньо дали згоду приблизно 12 команд), як тільки стане відома остаточна кількість команд, буде проведене жеребкування методом "сліпого жереба". (Дату жеребкування повідомлять у найближчі дні.)

2). На рахунок футзалу, було обговорено ціну внесків , яка приблизно при підрахунках склала 250 грн. за один матч , з однієї команди ( сюди було включено суддівство -100 та оренда залу -125 та робота відеооператора - 25 грн.) , попередня кількість ігор мінімум 11 . Також вирішили що остаточний формат чемпіонату , буде формуватись в наступному засіданні, яке вирішили провести 8 жовтня о 18:00.

УВАГА! Прохання всім бажаючим взяти участь в чемпіонаті з футзалу , під егідої Хмельницької міської федерації футболу , який має розпочатись приблизно 31 жовтня , дати попередню згоду на участь команди , дзвоніть на номер – 067-356-75-75 Микола Семенович Кузнєцов, або 067 17 53 167 Овакян В.А

bottom of page