top of page

PRODEXIM (KHERSON) - SPORTLIDER+ (KHMELNITSKIY)- 4:0

Хмельницький «Спортлідер+» сенсаційно поступається в Херсоні

У рамках 5-ого туру Екстра-ліги підопічні Романа Ковальчика поступилися на виїзді одному із лідерів змагань, херсонському «Продексіму»

«Продексім» (Херсон) – «Спортлідер+» (Хмельницький) – 4:0 (0:0)

Арбітри: Дребужан Сергій (Мукачеве), Кіндій Богдан (Розділ)

Спостерігач арбітражу: Король Олександр (Донецьк)

Голи: Бербенцев (33), В. Чуднов (38), Бессалов (38), Волянюк (39)

«Продексім»: Ципун – Сопільняк, Бессалов, Бербенцев (кап.), Будін – В. Чуднов, Волянюк, Скорий, Ланко – Харченко, Василенко, А. Чуднов. Запасні: Холоша

Головний тренер: Ігор Москвичов

«Спортлідер+»: Тимощук – Калуков, Фетько (кап.), Власович, Михайленко – Мартинюк, Педяш, Лисенко, Шеремета – Подлюк. Запасні: Бакинський

Головний тренер: Роман Ковальчик

Попередження: В. Чуднов (16), Бессалов (26), Ланко (39) – Фетько (26), Власович (39)

В матчі проти новачка турніру хмельничани не спромоглися забити бодай гол. Поразка відкинула минулорічного срібного призера з другого місця на четверте.

У першому таймі відзначитися не вдалося жодній з команд. Більше моментів було у подолян. Та прекрасно у воротах діяв голкіпер «Продексіма» Ципун. Другу половину гри краще провели господарі, як зуміли забити чотири голи. Перший раз Тимощук пропустив на 33 хвилині. За дві хвилини до фінального свистка новачки Екстра-ліги забили ще двічі. А через хвилину хмельничани знову змушені були розпочинати з центру. Два останніх голи «лідери» пропустили після помилок у грі з п’ятим польовим.

Цей матч для «Спортлідера+» став першим у чемпіонаті, в якому вони не забивали. Перед домашнім матчем проти харківського «Локомотиву», який є одним із лідерів європейського футзалу, Роману Ковальчику потрібно неабияк постаратися, аби налагодити гру команди. Часу у нього буде не дуже багато. Вже у четвер, 15 жовтня, на хмельницьких вболівальників чекає чергова центральна гра туру.

ЗА МАТЕРІАЛАМИ САЙТУ - http://vsim.ua/

bottom of page