top of page

"РОТОР- ЛЕЗНЕВО" ОЧОЛЮЄ ГРУПУ ЛІДЕРІВ А "ФЕНІКС+" НАСПОДІВАНО ПЕРЕМАГАЄ ДБК .ТА


Несподіванкою туру стала поразка одного з фаворитів турніру ДБК, скромному "Фенікс+" який вже вдруге виступив як темна конячка та переграв більш потужного противника. Ключевим моментом у грі став фантастичний гол забитий у першому таймі - Булкіним Михайлом (прийнявши передачу верхом , потужним ударом зльоту пробив голкіпера ДБК), таким чином "Фенікс+" повів у рахунку, проте ще до перерви Савчук Назар зрівняв рахунок - 1:1. У другому таймі ДБК жваво пішли у наступ, на що у Фенікса+ зайшовся "контр- аргумент" у вигляді гола який забив Жилович Тарас. Надалі ДБК мали перевагу , постійно атакували, проте зрівняти рахунок їм ніяк невдавалось, наприкінці матчу Фенікс+ міг збільшити рахунок як мінімум двічі. Піся цієї перемоги Фенікс+ набирає 6 очок та наступає на п'яти лідеру "Ротору- Лезнево" у якого - 7 очків.

ГРЕЧАНИ - РОТОР- ЛЕЗНЕВО - 0:3

Цей поєдинок був ключевим для обох команд, та фактично вирішував хто буде головним претендетом на чемпіонтсво. Тому напруга в матчі аж зашкалювала, вирішальними став перший м'яч "Ротора-Лезнево" який перед перервою забив Сьомін Вадим, надалі "роторовці" відійшли у оборону, а "Гречани" ж пішли у "ва-банк" чим і "Ротор" скористався ще двічі зловивши "Гречани" на контр- атаках, голами відначились Ткачук Антон, та Главацький Михайло.

Два аутсайдери "ГРУПИ СЕРЕДНЯКІВ" розігували хто лишиться на дні таблиці, а хто її покине. Досить жваво розпочали матч "повтанці" вже на 2-й хвилині Мельник Максим вразив ворота Віталія Удовіки, проте вже через 2 хвилини Кондратенко Роман з "Ерідона " відновив "статус-кво", надалі вже "ерідонівці" володіли перевагою та довели її у 5 забитих м'ячів, на що Ребелс відповіли лиш один раз.

bottom of page