top of page

Матчів на стадіоні Локомотив - цього року не буде. Де грати в футбол?

Як ми раніше повідомляли, на стадіоні Локомотив що на Гречанах, цього року буде на реконструкції, будуть міняти трав'яний покрив . Тому проводити матчі чемпіонату Хмельницького з футболу буде неможливо, звісно постає питання для багатьох команд учасниць ЧХФ - ДЕ ГРАТИ? (особливо Першої ліги , більшість з них грала саме на цьому стадіоні) .

Стадіон Локомотив (Гречани)

На Стадіоні Локомотив того року проводили домашні матчі 5 команд (Фаворит, Родові помістя, Ракета, Буревісник, Карат) Першої ліги, та 1-а Вищої (ДБК)

Як і того року Вища ліга окупує , стадіон ДЮСШ №1 (Пивзавод) та стадіон Поділля, невідомо тільки коли дозволять проводити матчі на СК Поділля (хоча ніби обіцяли з середини травня).

Перша ліга звісно як і того року має можливість проводити матчі на стадіоні "Ракетчик" в Раково, проте добиратись до нього справа складна та довга, та й якість газону минулого року м`яко кажучи усіх розчарувала. Тому є великі сумніви що хтось цього року забажає там орендуватии поле. Також навряд чи буде використовуватись стадіон ХНУ (на Інститутській) тому що трав'яний покрив наразі, як і в минулих роках, у дуже поганому стані (хоча того року один матч там все ж таки відбувся "Університет" приймав "Спорртлідер-3-". Також є стадіон "Десантник" та стадіон Хмельницького професійного ліцею електроніки ( в минулому ПТУ - 18) проте ці стадіони мають не стандартні розміри поля (хоча як показує практика , для команд Першої ліги згодяться) того року наприклад на Десантнику, приймала команда "Спорттовари", на "Елоктромеханічному" проводили матчі у 2014 -у.

Та наразі щоб проводити там матчі треба організувати збори тих команд які там забажають грати. Тому наразі можна очікувати у найближчий час збір цих команд в Управлінні освіти. Дату та час ми завчасно повідомимо.

Стадіон "Рекетник" (Раково) . Мало того що знаходиться на околицях міста, так ще й того року було усіяне невеличкими ямами.

Стадіон "Десантник" хоч і має квадратні параметри, та проте досить зручне розсташування, близьке до центру міста, робить його більш привабливим.

Стадіон "Електромеханічний" ПТУ-18 (р-н Катіону) скоріш за все стане домашньою ареню для багатьох команд Першої ліги.

bottom of page