top of page

ФК«Поділля» розпочало сезон прикрою поразкою в Хмельницькому

У першому домашньому матчі молодим гравцям не вистачило 15 хвилин для того, аби здобути хоча б нічию.

Чемпіонат України з футболу серед аматорів повернувся до Хмельницького.

Місцеве новостворене «Поділля» приймало команду «Волока» з Буковини. Сільська команда уже не вперше виступає на всеукраїнському рівні і по складу виглядала більш досвідченим за свого опонента. Усе це робило гостей фаворитом протистояння.

Та для суперника хмельничан гра видалась не такою простою, як вони очікували. У першій половині гри команди створили обмаль гольових моментів. В одному з них нападник гостей дивом не переправив м’яч з метра уже в пусті ворота.

Хмельничани відповідали гострими контратаками. Одна з них навіть завершилася точним ударом. Та Віталій Костишин перед цим на мить випустив м’яч за межі поля і гол було не зараховано.

В другій половині гри перевагою більше володіли гості. Вони створили чимало гострих моментів біля воріт Манука Восканяна. Молодий голкіпер рятував команду здавалося у безвихідних ситуаціях. Та навіть він був безсилим, коли гості, можна сказати, просто запхали м’яч у сітку воріт. Сталося це на 79 хвилині матчі. Решту матчу хмельничани намагалися відігратися. Близькими до успіху були Ян Морговський та Віталій Ягодзінський. Та їхнім ударам головою бракувало точності. У підсумку мінімальна перемога гостей із Буковини. Гравці «Поділля» своєю грою показали, що в поточному чемпіонаті України вони не будуть «хлопчиками для биття». Перемогти молоду, але амбітну, команду буде непросто жодному із суперників. Наступний матч хмельничани знову зіграють перед власними вболівальниками. На стадіон «Поділля» завітає «Нива-В» з Вінниці. Гра запланована на 30 квітня.

Ссылка на источник: http://vsim.ua/Sport/podillya-rozpochalo-sezon-prikroyu-porazkoyu-v-hmelnitskomu-10496981.html

bottom of page