top of page

В регбійному дербі західної України перемагає Львів.

У неділю в Хмельницькому відбувся матч супер-ліги Чемпіонату України з регбі-15 "Поділля", яка, доречі, минулого року була срібним призером, приймала команду "Сокіл" (Львів).

Дивіться віденарізку з поєдинку.

На стадіоні зібралось чимало вболівальників та глядачів, завітали навіть хмельницькі байкери, які своїм грізним виглядом підтримували атмосферу справжньої чоловічої гри – регбі.

Та, нажаль, через низку об’єктивних причин, продовжити серію домашніх перемог подолянам не судилось. Деякі гравці основи вибули із-за травм. Не вистачало головного “реалізаторщика” команди Мирослава Шуляка, а навики львів’ян, які приїхали в оптимальному складі, та були рішуче налаштовані, і визначили результат поєдинку.

І хоча на початку гри хмельничани першими вийшли вперед, зробивши реалізацію – 3 очки, надалі ініціативу перехопили львів’яни.

Щойно м’яч опинився в руках подолян, як “Сокіл” впирався, та не давав проводити атаки. На полі було багато боротьби, сутичок, та все ж спроби краще вдавалися “Соколу”, який у підсумку переміг хмельничан з рахунком 10: 47.

Та головні баталії в супер-лізі ще попереду.

– Треба робити висновки та не повторювати помилки наступної осені, коли відбуватимуться головні ігри,- зауважив президент федерації регбі Хмельницького, Олег Плахотнюк.

Тож,сподіваємось на майбутні перемоги подолян та не будемо залишати їх без підтримки відданих вболівальників у наступних поєдинках.

bottom of page