top of page

ЧХОФ. Два непристойних розгроми від "Агробізнеса" та "Случа" з Красилова. ВІДЕОО


Передостанній тур чемпіонату області з футболу був надзвичайно результативним. У чотирьох матчах глядачі побачили відразу 37 голів. Також варто відзначити, що визначилися усі призери чемпіонату. Найбільш багатим на голи був поєдинок у Волочиську. Тут господарі забили 16 (!!!) голів у ворота гостей із станції Дунаївці. За результативністю новоспечений чемпіон області недотягнув до рекорду сезону – 17 голів (ОТГ – Случ (С) – 2:15).

Та успіх «Агробізнесу» став найбільш розгромним. Вдвічі менше забив срібний призер чемпіонату. Старокостянтиніський «Случ» у Хмельницькому переміг ДЮСШ-1 з рахунком 8:0. Не було інтриги і в матчі іншого «Случа».

В Красилові господарі розгромили «ОТГ» із непристойним рахунком 11:0. Це був пропущеного 12-го туру. Цікавим також є 6 забитих голів Сергія Олексюка які вивіли його у гонці бомбардирів на перше місце (наразі він має 19 голів).

За календарем красилівчани мали грати із «Поділлям», яке вже стало професійним. Виходить, що «Случ» отримав дві перемоги за день. Завдяки цьому, та нічийному результату в матчі «Фортеця» - «Дунаївці» (1:1), «бронзу» достроково здобуває Красилів. В останньому турі у Старокостянтинів має приїхати «Фортеця». Красилівський «Случ» гостюватиме в Нетішині. В Городку місцевий клуб прийме «ОТГ». Ще в одній грі зустрінуться «Громада» і ДЮСШ-1. Тур запланований на 12 листопада.

Ссилка на джерело: https://vsim.ua/Sport/hmelnitska-premer-liga-agrobiznes-ne-pomichae-gromadi-i-stavit-noviy-rekord-10558484.html

bottom of page