top of page

ФУТЗАЛ. ЧЕРГОВІ ПЕРЕМОГИ КОМАНД ДЮСШ №1 , ТА 5 ГОЛІВ ПІДКАМІНСЬКОГО. ВІДЕО


У 5-у дивізіоні завершилась групова стадія. В останньому турі "Фенікс-ДЮСШ №1" грали проти молодої команди "Ревендж" , за для прямого потрапляння до стадії плей-офф потрібна була лише перемога, тому довго не відкладаючи "Фенікс-ДЮСШ" понісся вперед, ще до переви вигравав - 3:0, а після перерви за 10 хвилин було забито ще 4 м'ячі, після чого "Ревендж" зумів забити перший гол, на що знайшлась відповідь у Фенікса . Після того як рахунок став - 8:1 , Фенікс-ДЮСШ дещо заспокоївся чим зуміли скористатись "реваншисти" і скоротили рахунок до +4 на користь Фенікса. Загальний рахунок - 8:4 на корись команди з ДЮСШ №1, яка фінішувала на 5-у місці у групі.

Таким чином зіграє у плей-офф, а якого суперника отримає ми дізнаємось вже завтра 23 січня.

«Revenge» – «Фенікс-ДЮСШ №1» – 4:8 (0:3)

Голи: Мірошник (30, 34, 37, 40) – Шушвар (1, 14), Мізюк (9, 27), Олексієнко (25), Понятовський (26), Мочульський (27), Терлецький (31)

«Revenge»: Покотило, Мірошник, Мельник, Попов, Стасішин, В’язовецький, Климюк, Костенко

«Фенікс-ДЮСШ №1»: Лебідь, Котелба, Ковалюк, Шушвар, Мочульський, Терлецький, Жилович, Гуринович, Мізюк, Понятовський, Олексієнко, Дубовий

Попередження: Котелба (9)

Що до, ще одного представника нашої школи - "ДЮСШ-Україна", то вона без проблем розібралась з командою "Сокіл" (Соколівка) - 7:2. Найбільше у команді ДЮСШ -1 зумів виділитись - Підкамінський якому вдалось забити аж - 5 м'ячів.

Завдяки цій перемозі дюшовці закріпились на 8-у місці (прохідне місце у стадію плей-офф) , відірвавшись від конкурентів на 5 очок.

«ДЮСШ №1-Україна» – «Сокіл» – 7:2 (2:2)

Голи: Підкамінський (14, 26, 34, 40, 42), Гуринович (23), Нігловський (28) – В. Лоборчук (6, 19)

«ДЮСШ №1-Україна»: Боднар, Фасуляк, Підкамінський, Нігловський, Григорук, Гуринович, Нужда, Сікора, Божик, Клімцов

«Сокіл»: Бурковський, В. Лоборчук, Д. Сметана, В. Вармінський, Лесів, Степанюк, Хоптяр, В. Сметана, М. Вармінський

bottom of page