top of page

ФУТЗАЛ. "ФЕНІКС-ДЮСШ №1" ЗУПИНЯЄТЬСЯ ЗА КРОК ДО ФІНАЛУ КУБКУ. ВІДЕО

Доброю фінальною крапкою в сезоні могло стати потрапляння "Фенікса-ДЮСШ №1" до фіналу Кубку Дивізіону -5.

Для початку вони обіграли у 1/4 фіналу (у суботу 23 березня) команду "Revenge" - 7:3. Кращим у цьому матчі став Тарас Жилович,- майже кожен удар його по воротам завершувався взяттям воріт, усього він забив аж 5! голів.

«Фенікс-ДЮСШ №1» – «Revenge» – 7:3 (3:2)

Голи: Жилович (2, 10, 11, 25, 34), Закревський (29, аг.), Скотинянський (39) – Гуменюк (3), Закревський (14), Попов (25)

«Фенікс-ДЮСШ №1»: Лебідь, Дубовий, Скотинянський, Терлецький, Акеля, Адесанія, Шушвар, Жилович, Мізюк, Понятовський, Гуринович, Мочульський

«Revenge»: Покотило, Мірошник, Попов, Мельник, Гуменюк, Стасішен, Моспан, Закревський, Костенко

Попередження: Гуменюк (38)

А вже на наступний день "Фенікс-ДЮСШ №1" грали у півфіналі проти команди "Інкогніто", яка вийшла до цієї стадії завдяки рішення КДК, команді “Нева” було зараховано технічну поразку, за участь у неоформленого у встановленому порядку гравця.

Гра видалась дуже рівною , як і рахунок - 5:5, і долю вирішила футбольна лотерея , - пенальті. Тут фортуна більше була прихильна до команди"Інкогніто" . Та, на жаль, за крок до фіналу "Фенікс-ДЮСШ №1" завершує свої виступи цього сезону у футзальній Преміум лізі.

«Інкогніто» – «Фенікс-ДЮСШ №1» – 5:5 (1:2) пен. 2:1

Голи: Островський (14), Рудь (27, 37), Скотинянський (40, аг.), Градомський (40) – Шушвар (11), Жилович (20, 33, 38), Мізюк (24)

«Інкогніто»: Сорока, Вельц, С. Янчук, О. Янчук, Островський, Рудь, Градомський, Зеленський, Тарахтій

«Фенікс-ДЮСШ №1»: Дубовий, Лебідь, Жилович, Акеля, Адесанія, Мізюк, Мочульський, Скотинянський, Терлецький, Шушвар, Р. Гуринович, Б. Гуринович, Олексієнко

Попередження: Лебідь (20), Терлецький (25)

Наразі час готуватися команді до участі в чемпіонаті міста з футболу, а також команда братиме участь(як і минулого року), у міні-футбольній Преміум лізі.

bottom of page