top of page

Вихованці ДЮСШ №1 на ХХ Всеукраїнському турнірі з футболу серед юнаків 2008 р.н. при підтримці вихо


З 16 по 19 серпня 2019 року в місті Черкаси проходив ХХ Всеукраїнський турнір футболу серед юнаків 2008 р.н. при підтримці вихованця ДЮСШ "Дніпро - 80" О. Мамалиги "Кубок Австралії".

В змаганнях приймало участь 20 команд з різних регіонів України. Представником Хмельниччини на цих змаганнях була команда юнаків 2008 р.н. ДЮСШ -1 під керівництвом тренера Басістого Андрія Анатолійовича.

На груповому етапі команди були розділені по чотири і грали за коловою системою. Суперниками хлопців з Хмельницького були команди: "Молодь" (Полтава) - 4:1, Колос - "Арсенал" (Київ) - 1:1, та "Дніпро - 80" (Черкаси) 2:0. Здобувши сім очок в цих іграх,команда стала переможцем групи.

В 1\8 фіналу наші ююнаки зустрілися з командою "Кремінь" (Кременчук) , де в цікавій та напруженій боротьбі, основний час якої не виявив переможця (1:1), була серія післяматчевих пенальті. В минулому році наша команда поступилась хлопцям з Кременчука, але в цьому році ююнаки з ДЮСШ-1 були більш влуними в серії пенальті ( 4:3), і стали переможцями та вийшли в 1\4 фіналу.

В 1\4 фіналу команда зустрілась з командою "Ніка" з Івано-Франківська , де перемога була на боці наших юних спортсменів.

В останній день змагань наші хлопці грали у фіналі з командою "Десна" (м.Чернігів). Основний час гри між командами закінчився з рахунком 2 : 2, і знову пенальті... Проте,цього разу більш влучною була команда Чернігова, яка і виборола перше місце. Друге місце зайняла команда юнаків 2008 р.н. - ДЮСШ-1 (м.Хмельницький), бронзовими призерами стали гравці з команди "Чорноморець" (м.Одеса) , які також в серії пенальті здолали хлопчаків з Івано- Франківська.

Юні спортсмени з Хмельниччини були нагороджені кубком,медалями та грамотами. Кращим гравцем турніру в складі команди ДЮСШ-1 Хмельницький в номінації "кращий нападник" став Сотник Владислав. Його було нагороджено пам'ятною статуеткою та футбольним м*ячем.

Змагання, які відбулися в місті Черкаси залишили приємні враження та емоції у вихованців та батьків ДЮСШ-1 під керівництвом тренера Басістого Андрія Анатолійовича.

bottom of page