top of page

Великі перемоги маленьких футболістів ДЮСШ №1 !

З 01 по 03 листопада команда Хмельницької дитячо-юнацької спортивної школи №1 2010 року народження зі своїм тренером – викладачем Лапідусом Михайлом Анатолійовичем прийняла участь у Всеукраїнському дитячому турнірі з футболу Пам’яті загиблих воїнів АТО Смизької бригади С. Кочетова та Д. Момотюка серед дітей 2010 р.н., на який з’їхалось близько 30 команд із усіх куточків України в м. Смига Рівненської області.

Два дні наші футболісти проходили складний шлях до фіналу, після 5 ігор в перших матчах наші гравці не пропустили жодного м’яча у свої ворота, забивши в свою чергу 18 м’ячі, це дало їм можливість боротись за почесне перше місце.

У фіналі команда ДЮСШ №1 змагалась з командою ФК "Балкани" м. Хмільники, Вінницької області Юнацький запал та більше налаштування на перемогу у фіналі дозволило здобути впевнену перемогу спортсменам нашої ДЮСШ №1 з рахунком 4:0.

Також, за підсумками змагань, організаторами визначено кращих гравців команди ДЮСШ №1 Симчишин Святослав та Фанда Віталій, які отримали особисті відзнаки, а усі спортсмени отримали медалі.

Головним подарунком став великий золотий кубок за почесне перше місце і щасливі посмішки переможців тренера та їх батьків.

Так тримати! До нових перемог!

bottom of page