top of page

ФУТЗАЛ. "ФЕНІКС-ДЮСШ №1" У ПЛЕЙ-ОФФ ЗІГРАЄ ПРОТИ "AВТОSTREET" ТА ІНШІ НОВИНИ ПРО

Минулого вікенду пройшов черговий тур у хмельницькій Преміум лізі з футзалу.

Команда "Фенікс-ДЮСШ №1" (представник 5-го дивізіону) ключовий матч за перше місце у підгрупі програла ФК "Жищинці" - 9:2. таким чином команда у підсумку зайняла 3-є місце. Вже цієї суботи (25 січня) відбудеться перша гра 1/8 фіналу гратимуть дюшовці проти грізного "АвтоStreetа" з Кам'янці-Подільського (матч відбудеться в спорткомплексі ХНУ, початок о 15:00). Суперник у "Фенікса-ДЮСШ №1" дуже непростий , він вражає своїми результатами, так команда добралась до 1/2 фіналу Кубку Преміум ліги з футзалу, та попри поразку у першому матчі ще зберігла шанси на потрапляння у фінал.

Відео матчу проти ФК "Жищинці"

Програла свій матч команда "ДЮСШ-№1-Україна-Chado" (представник Дивізіону 4) команді ФК "ЮАн" з Городка - 2:4, проте цей матч мало на що вплинув, - команда залишається на 5-у місці, навряд "чадівці" опустяться нижче, та й піднятись можуть лише на 4-е місце що не змінює у плей-офф суперника, яким стає "МобіФренд".

Відео гри проти "ЮАна"

Також не відстав від своїх побратимів преставник Дивізіону 1, команда "Конфермат" яка теж програла , 3:7 перемогу святкував "Агробізнес" з Волочиська. "Конфермат" втратив шанси на плей-офф проте ще боротьба триватиме за втішний кубок.

«Конфермат» – «Агробізнес» – 3:7 (1:3)

Голи: Осацький (19, пен., 50), Лісніченко (53) – Альохін (25, 46), Гайковий (26, 27, 41), Шум (28), Ємаєв (53)

«Конфермат»: Сулима, Гуринович, Брицький, Соловей, Осацький, Лісніченко, Міщук, Фролов, Дияк, Сандулов, Лановий

«Агробізнес»: Чиж, Шум, Дубчак, Альохін, Гайковий, Ємаєв, Кубик, Малащук, Мазур, Миронюк, Козак

Попередження: Фролов (36), Соловей (40) – Миронюк (16)

Вилучення: Миронюк (22, друге попередження)

Відео гри проти "Агробізнеса"

Наступний матч "Конфермат" зіграє в неділю 26-го січня у залі ГУНП проти головного аутсайдера дивізіону 1 - "Новатора" . Початок матчу о 10:45

Результати , таблиці та відеоогляди за даними сайту АМФФХО

Теги:

bottom of page