top of page

ФУТБОЛ. 8-ГО ЧЕРВНЯ РОЗПОЧНЕТЬСЯ ЧЕМПІОНАТ МІСТА З ФУТБОЛУ, "ФЕНІКС-ДЮСШ №1" НА СТАРТІ.


Черговий розіграш чемпіонату міста Хмельницького з футболу затримався через карантин більш, ніж на місяць.

У чемпіонаті прийме участь 12 команд (так само як і минулого року).Чемпіоном минулого року стала команда "Епіцентр-К", 2-е місце "Хмельницьк Млин", на 3-у "BeerЛога".

На першому етапі всі команди зіграють кожен з кожним одне коло (11 турів), у другому етапі кращі 6 команд утворять Групу "А", а інші 6 Групу "Б" ,(очки збережуться лише з очних матчів) на другому етапі всі зіграють ще одне коло кожен з кожним (5 турів).

Від ДЮСШ №1 у чемпіонаті (як і минулого року) прийме участь команда "Фенікс-ДЮСШ №1", яка минулого року увійшла до 6-ки кращих, проте вибороти призові місця не вдалось. Тренер команди - Володимир Андрійович Сендель.

Також, варто зазначити, що кращим бомбардиром у минулому сезоні (у Групі "А") став гравець "Фенікса-ДЮСШ №1" - Федоров Антон.

Фото. Федоров Антон (11 номер) кращий бомбардир минулого року у групі "А".

Ми поспілкувались з керівником команди Дубовим Русланом , який розповів у якому настрої підходить команда до сезону.

Фото. "Фенікс-ДЮСШ №1" 2018 рік. Дубовий Руслан крайній справа.

Пане Руслане, розкажіть про головні задачі команди на цей сезон?

"Цього року ми плануємо поборотись за перше місце".

Які зміни у складі команди, в порівнянні з минулим роком?

"Звісно , у нас зберігається кістяк команди, ще до нас повернуться наші вихованці які грали у інших командах минулого року, такі як: Умаров Іскандер, Підлісний , Сулима , Брицький. Також, цього року нас поповнять молоді вихованці нашої школи 2003 року народження, тренера Сергеєва Лева Володимировича, які звісно збільшать конкуренцію у команді. Від цього виходить, що і результати повинні бути кращі".

Зважаючи на карантин, який був весною, у якій формі знаходяться гравці?

"Гравці всі налаштовані позитивно, та раді , що відновиться змагання після паузи, звісно, дещо треба підтягнути форму після карантину, але в таких умовах були всі команди. Наші гравці плідно займались індивідуально, тому вважаю, що ми швидко увійдемо в ритм. Також, паралельно наша команда планує грати в чемпіонаті області ("Хмельницький-ДЮСШ №1") та у міні-футбольній Преміум лізі".

Вже 8-го червня "Фенікс-ДЮСШ №1" зіграє перший матч проти "Ракети", матч відбудеться на стадіоні ДЮСШ №1 , початок о 19:00

Повний розклад 1-го кола дивіться тут

bottom of page