top of page

ФУТБОЛ. "ДЮСШ №1-ФЕНІКС-УКРАЇНА" ПЕРЕМАГАЄ ЧЕМПІОНА. ФОТО + ВІДЕО


У 5-у тірі ЧХФ (Чемпіонату міста Хмельницькогоз футболу) команда "ДЮСШ -Фенікс-Україна" зуміла покласти на лопатки самого чемпіона "ЕпіЦентр-К".

Першим фактором який влинув на перемогу було те що у "ЕпіЦентра-К" в цей день не було голкіпера, тому довелось стояти польовому гравцю, як кажуть досвідченні футболісти "воротар то пів команди".

На початку гри "ЕпіЦентр-К" домінував були непоганні нагоди відкрити рахунок, проте "дюшка" злагодженно діяла на контратаках і двічі до перерви досягла своєї цілі, спочатку Плахотний Ілля відзначився, а потім Лісніченко Ігор.

У другому таймі "ЕпіЦентр-К" вімкнув усі сили щоб відігратись, проте знову на контратаках отримав голи, у другому таймі у складі команди "ДЮСШ №1" ще двічі забив Лісніченко, один гол у активі Басістого Артема, а на прикінці матчі неймовірно крйозним вийшов гол Сулими Богдана який робив навіс з і своєї половини (в районі штрафної) у район штрафної противника, голкіпер "ЕпіЦентру-К" вийшов на м'яч проте зловити його не зміг, м'яч перелетів його і заскочив у сітку воріт.

Відео матчу

Влад Мейко (капітан ДЮСШ №1) дав невеличкий коментар після матчу

Також дивіться фото з матчу від Віктора Зарванського

Фото. Дубовий Іван (голкіпер "ДЮСШ №1-Фенікс-Україна) проти Успенського Юрія (ЕіЦентр-К)

Фото. Бесараба Денис за відсутності голкіпера комнади "ЕпіЦентр-К" став у ворота.

Фото. Шутяк Євген (ЕпіЦентр-К) у повітряній боротьбі проти Сулими Богдана

Фото. Вербовий Сергій (ЕпіЦентр-К) проти Басістого Артема

bottom of page