top of page

ФУТБОЛ. "ДЮСШ №1-ФЕНІКС-УКРАЇНА" РОЗГРОМЛЮЄ "ДЕСНУ-АГРОПЛЮС" 6:1. ФОТО

Матч 7-го туру вийшов дещо нервовим , обидві команди бажали виграти цей матч.

У першому таймі лише помилка у захисті, дозволила команді "ДЮСШ №1-Фенікс-Україна" вий ти вперед відзначився Лісніченко Ігор. "Десна-агроплюс" також мала декілька непоганих нагод щоб забити у першому таймі проте бездоганно відіграв у воротах команди ДЮСШ №1 Слободенюк Василь парирувавши декілька дальніх пострілів.

Фото. Ігор Лісніченко наразі найкращий нападник команди "ДЮСШ №1-Фенікс-Україна" забив 4 голи у цьому матчі

У другому таймі "Десна-Агроплюс" почала агресивний наступ на ворота "ДЮСШ №1" у підсумку був зароблений 11-ти метровий за гру рукою, стандарт з точки не реалізував Базелюк Роман.

Фото . Базелюк Роман пробив пенальті вище воріт

Проте через декілька хвилин він виправився за нереалізацію забивши гол. Після удару Ошовського Артем зі штрафного м'яч влучив у поперечку , відскочивши на Базелюка, той в падінні зльоту заколотив м'яч у ворота.

Наприкінці матчу "Десна-Агроплюс" трішки збавила темп, дещо томились гравці основи, були зробленні заміни, які я к виявилось не підсилили команду.

Фото. Настанови Сенделя Володимира Андрійовича теж відіграли вирішальну роль у перемозі

На 73-й хвилині "ДЮСШ №1" заробили пенальті, Лісніченко вдало його реалізував. Після цього "Десна-Агроплюс" зневірилась і до кінця матчу "дюшка" ще 4 рази зуміла забити двічі Ліснічеко (таким чином оформив "покер"), також забив свій дебютний гол Олексієнко Владислав та ще один гол в активі у Брицького Влада.

Фото. Брицький Влад поставив ефектну крапку у матчі забивши гол на 90-й хвилині.

Турнірна таблиця наразі виглядає так, проте після цього туру відбудуться деякі зміні в ній, оскільки команда "Гладіатор" знялась з чемпіонату.

Також дивіться інші фото з цього матчу від Віктора Зарванського

bottom of page