top of page

ФУТБОЛ. ЧХФ. "ДЮСШ №1-ФЕНІКС-УКРАЇНА" ЗІГРАЛА З "ДБК" ВНІЧИЮ -2:2. ФОТО+ВІДЕО


Вчора відбувся центральний матч туру у чемпіонаті міста Хмельницького з футболу. Лідер першості "ДБК" приймав "ДЮСШ №1-Фенікс-Україну".

В середині першого тайму "дюшка" вийшла вперед завдяки голу Плахотнія Іллі, та вже за хвилину "ДБК" зрівняли раунок , відзначився Чорний Максим.

У другому таймі більш вдало атакувала команда ДЮСШ №1: їй вдалось забити наприкінці матчі . Охоцьокого Назара збили в штрафній, пенальті влучно реалізував , найкращий бомбардир першості - Лісніченко Ігор( у якого вже в активі 18 голів).

Та виграти команді ДЮСШ №1 не судилось. Коли вже йшов доданий час , захисники прогавили Чорного Максима, який головою перекинув голкіпера "дюшки" -2:2.

На жаль, втрачена перемога ускладнює боротьбу для команди ДЮСШ №1 за залоті нагороди, проте ще варто буде боротись за стрібло першості міста.

Турнірна таблиця у Групі А, наразі виглядає так.

Відео матчу

Фото з матчу Віктора Зарванського

Плахотний Ілля відкрив рахунок у матчі. Фото

Степан Рижук (ДБК №3) та Охоцький Назар (16 номер) вперше з'явився у складі "ДЮСШ №1-Фенікс-України", раніше виступав за "Червону зірку". У цьому матчі був активний, заробив 11-ти метровий. Фото

Гресь Влад вихованець ДЮСШ №1 у минулому гравець "Поділля", був не дуже задоволений матчем. "ДБК" вперше втратила очки у сезоні. Фото

bottom of page